Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

Ismerjen meg minket

A kaláka szó jelentése egy erdélyi népszokás,  olyan társasmunka, amelyet szívességi vagy kölcsönösségi alapon végeznek,  és amely során a segítők együtt, szórakozva dolgoznak. A Kaláka együttes 1969-es alapítása óta ebben szellemben működik.  Hiszünk a műfajok, dallamvilágok és közönségek közötti átjárhatóságban.  A mára közel 1000 Kaláka-dal összekapcsolja a zenét a verssel, a klasszikus hangzást a népivel, a gyermeki megszólalást a felnőttel.

A Gryllus Dániel által alapított és működtetett Gryllus Kiadó értékes nép- és világzene kiadására és kereskedelmére jött létre. Nemcsak a Kaláka és Gryllus Vilmos anyagainak népszerűsítésével foglalkozik: megmutatkozási lehetőséget és teret kínál mindazoknak a népzenei, világzenei tehetségeknek, akik magas művészi minőségen dolgoznak, és nemcsak egy vájtfülű rétegközönség számára. Webáruházunk kínálatában éppen ezért helyet kapnak a Kaláka együttes és Gryllus Vilmos kiadványai mellett azok az előadók, akiket saját kiadásra méltónak találunk (ők a Kiadó édesgyermekei) – és azok is, akik más kiadónál jelentek meg ugyan, de akiket mégis sajátunkként szeretünk.

További hivatkozások

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2