Ismerjen meg minket

kaláka szó jelentése egy erdélyi népszokás,  olyan társasmunka, amelyet szívességi vagy kölcsönösségi alapon végeznek,  és amely során a segítők együtt, szórakozva dolgoznak. A Kaláka együttes 1969-es alapítása óta ebben szellemben működik.  Hiszünk a műfajok, dallamvilágok és közönségek közötti átjárhatóságban.  A mára közel 1000 Kaláka-dal összekapcsolja a zenét a verssel, a klasszikus hangzást a népivel, a gyermeki megszólalást a felnőttel.

Gryllus Dániel által alapított és működtetett Gryllus Kiadó értékes nép- és világzene kiadására és kereskedelmére jött létre. Nemcsak a Kaláka és Gryllus Vilmos anyagainak népszerűsítésével foglalkozik: megmutatkozási lehetőséget és teret kínál mindazoknak a népzenei, világzenei tehetségeknek, akik magas művészi minőségen dolgoznak, és nemcsak egy vájtfülű rétegközönség számára. Webáruházunk kínálatában éppen ezért helyet kapnak a Kaláka együttes és Gryllus Vilmos kiadványai mellett azok az előadók, akiket saját kiadásra méltónak találunk (ők a Kiadó édesgyermekei) – és azok is, akik más kiadónál jelentek meg ugyan, de akiket mégis sajátunkként szeretünk.

Számlázási információk

Vásárlása után automatikusan számlát állítunk ki, melyet a teljesített rendelésről szóló értesítőlevelünk csatolmányában találhat meg.
0
    0
    Ez van a kosarában:
    Kosara jelenleg üresVissza a kezdőoldalra