Kaláka Zenebolt Hírlevél

Kérem ügyeljen arra, hogy pontos e-mail címet írjon be.
Akció!

Lengyel tangó – Víg Mihály dalai – Ágoston Orchestra

990 Ft

Elfogyott

A Lengyel tangó című album hátterében a – Művészetek Palotájában április 25-én bemutatásra kerülő – Ma este te vagy a főnök című koncert áll, mely Víg Mihály műveinek valamennyi rétegéből merít. Előadói – az Ágoston Orchestra és vendégei – a próbák folyamán folyamatosan rögzítették a feldolgozásokat, előbb csak a dokumentálás és a promóció, majd már kimondottan e lemez megjelenésének szándékával.

Ágoston Béla érzékenysége és kimondottan erre a produkcióra szervezett zenekarának kirívó felkészültsége garanciát jelent arra, hogy egy sajátos hangvételű – de a Víg-szerzeményekhez mélyen kötődő – produkció szülessen, mely egyaránt vonzó a rock, a dzsessz és a világzene hívei számára. De garanciát jelentenek erre ragyogó énekes vendégei: Lakatos Mónika, Palya Bea, Szalóki Ági és Lovasi András – nem beszélve Víg Mihályról, aki nélkül azért nehéz lenne elképzelni a dalait. Előadásukban többek közt olyan Víg-örökzöldek öltöznek új ruhába, mint a Ne mondj semmit (Palya Bea), a Ragaszthatatlan szív (Lakatos Mónika), a Kész az egész (Szalóki Ági), a Lengyel tangó (Lovasi András) és a Ma este te vagy a főnök (Víg Mihály).

Közreműködők

Ágoston Béla – szaxofon, klarinét, steeldrum, hegedu, Bujdosó János – gitár,Móser Ádám – harmonika, duda, Hock Ernő – bőgő, basszusgitár, ének, G. Szabó Hunor – dob, Kiss Árpád – zongora, trombita, Okazaki Maszató – éneklő fűrész, tenorkürt, Tóth Szabolcs – szitár, Víg Mihály – ének, cselló

Lakatos Mónika, Palya Bea, Szalóki Ági, Lovasi András – ének

1. Főcím – Csille
2. Ne mondj semmit
3. Kész az egész
4. Holt költők társasága
5. Ma este te vagy a főnök
6. Pajesz
7. Nap az apa
8. Ragaszthatatlan szív
9. Lengyel Tangó

  Érdekelhetnek még…

  • Akció!

   Dévényi Ádám és az Átmeneti kabát: Olyan jó

   990 Ft
  • Kaláka: A fekete ember

   3 000 Ft
  • Szabó Attila: Lélekbiztosító

   3 000 Ft
  • Akció!

   Novák Péter és a Kultúrpart társulat: Üzenet a Földről

   990 Ft