Akció!

Csillag Kórus & Louisiana Double

990 Ft

Elfogyott

1. Halleluja, I’m Ready
2. Down in the River To Pray
3. Will the Circle Be Unbroken
4. I Saw The Light
5. Mélybol dörömbölök
6. I’m Waiting At The Gate
7. Cottonfields
8. Ima
9. Crying Holy Unto the Lord
10. Kenyéren és vizen
11. Amazing Grace
12. Utazom az éjen át
13. Blackberry Blossom

Lemezt készít a Csillag kórus

Köszönetnyilvánítás Egy régi barátsággal meg egy picinyke iskolai kórussal indult minden… És most itt állunk, egy lemezzel a kezünkben, amirol a mi dalaink szólnak. Felfoghatatlan.
Néhány éve a Bakáts téren léptünk fel a kórussal, ahová zenész vendéget is vinni kellett a musorhoz. „Énekeljünk gospelt” – mondta akkor Pintér Zsolt barátom, és jött vele a Louisiana Double másik fele, Apáti Ádám is. Sosem lehetek elég hálás ezért a csodás barátságért, a közös munkáért, a kórusért és az útért, amin valamiért folyamatosan együtt haladunk.

Köszönet a Korösi Csoma Sándor Kéttannyelvu Általános Iskola igazgatójának, Vicziánné Salla Ildikónak, amiért hitt bennünk, és engedte, hogy szárnyalhassunk.

Gryllus Dánielnek mindenekelott a nevünkért, hogy Csillag kórus lettünk, és azért, hogy végigkísért minket az elso lemezkészítés rögös útján.

Deák Viktor tanár kollégámnak, aki immár két évtizede muzsikál a gyerekeknek és a gyerekekkel az iskolánkban.

A Cseh Tamás Programnak, hogy a megálmodói és a támogatás odaítéloi elhitték, negyven gyerek is lehet zenekar, még ha a színpadra néha csak „cipokanállal” fér is fel…

Jánossy Béla hangmérnöknek a gyönyöru hangzásért és hogy elviselt minket (nem lehetett mindig könnyu!), és megajándékozta ezeket a gyerekeket a stúdiózás semmivel össze nem hasonlítható élményével.

Lajtos István barátunknak a fantasztikus fotókért, és Chrisnek, hogy ezekbol a képekbol ilyen gyönyöru cd-borítót tervezett nekünk.

Bakó Katának, mert mindig ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A szüloknek, akik éppúgy részesei ennek a munkának, mint a gyerekeik, hiszen örökké feláldozzák a családi programokat, hétvégéket és hétköznapokat, hogy a gyerekek eljussanak mindenhová, ahová csak meghívják a Csillag kórust.

És persze nektek, kedves GYEREKEK, így, csupa nagybetuvel, akik nélkül nem lenne Csillag kórus, és nem lenne most ez a lemez sem. Remélem, rengeteget muzsikálunk még együtt, hiszen tudjátok: minden egyes hangra szükség van! Szeretem, hogy bármilyen dallam-foszlányt meghallva perceken belül muzsikálni kezdtek, és higgyétek el, a legnagyobb boldogság látni, hogy bátrak vagytok és mertek ALKOTNI. Jó csapat lettünk!

Balogh Eszter

Közremuködok
A Csillag kórus énekesei:
Alapi Kinga Ambrus Bendegúz Balogh Bence Béry Dorina Bohácsi Melinda Bosnyák Boglárka Dienes Ádám Drabant Dávid Drabant Kimberli Drabant Tifani Dráfi Brigitta Fekete Marcell Ferenczi Bora Ferkovics Fanny Fodor Lilla Földvári Zsuzsa Gattyán Gábor Herendi Eszter Hoffmann Panna Horváth Evelin Kálmán Lili Kovács Aletta Kovács Noémi Kumli Kata Margitics Laura Mikula Dorina Molnár Zita Paksi Melani Papp Viktória Phuong Q. Kitty Rácz Kyra Rókus Anna Sántha Eszter Szász Zsófia Szatmári Borbála Szilveszter Laura Szlama Júlia Tóth Viktória Sára Tóvölgyi Ádám Tyurin Grigori Ujvári Julianna Welsz Hanna
Hangszerek:

Deák Viktor – gitár
Dienes Ádám – gitár
Fekete Marcell – gitár
Gattyán Gábor – gitár
Ferenczi Bora – hegedu
Hoffmann Panna – hegedu
Szász Zsófia – hegedu
Tóth Viktória Sára – hegedu
Ujvári Julianna – fuvola
Louisiana Double

Apáti Ádám – zongora, basszusgitár, mandolin, ének
Pintér Zsolt – gitár, mandolin, ének
Kórusvezeto:

Balogh Eszter

A hangfelvétel a Phoenix Stúdióban készült 2015 Hangmérnök, zenei rendezo: Jánossy Béla

  0
   0
   Ez van a kosarában:
   Kosara jelenleg üresVissza a kezdőoldalra