43. Kaláka Fesztivál – Kaláka-Kör bérlet (4 napos)

28 000 Ft

Elfogyott

43. Kaláka Fesztivál - 2023. június 22-25. 

Kaláka-Kör bérlet 2023. június 22-25.

Váltsa meg elővételben belépőjegyét online a Kaláka Zenebolt webáruházában 20%-al olcsóbban április 30-ig! Ezt a fajta bérletet a helyszínen nem árusíjuk!

Újdonság! Limitált mennyiségben vásárolható a KALÁKA-KÖR BÉRLET, amely amellett, hogy a Verskoncert belépőjegyét is magába foglalja, egy személyes meglepetéscsomagot is tartalmaz, ami a Kaláka Fesztiválhoz köthető ajándéktárgyakból, áll, valamint a Kaláka Konyha és a kitelepült borász vendégeink kóstolójához is hozzájuthat a tulajdonosa. A csomagot a karszalag átvételekor kapják meg a vásárlók. FIGYELEM! A KALÁKA-KÖR bérlet csak a készlet erejéig és CSAK ELŐVÉTELBEN vásárolható.

Bérletvásárlók figyelmébe!

Kedves Látogatóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fesztiválbérlet-rendszer megváltozott, ezért vásárlás előtt tekintsék át az alábbi tájékoztatót.

Mivel a  fesztiválnyitó Verskoncertre a bérletet vásárlók jó része nem tud eljönni, valamint hely adottságai miatt is pontosan kell tudnunk az érkezők létszámát előre, kétféle bérletet helyeztünk az idei fesztiválon forgalomba.

FELNŐTT BÉRLET és GYEREK BÉRLET érvényessége 3 nap, ezzel csak az érsekkerti programok látogathatók. 

Újdonságunk a limitált KALÁKA-KÖR BÉRLET, amely amellett, hogy a Verskoncert belépőjegyét is magába foglalja, egy személyes meglepetéscsomagot is tartalmaz, ami a Kaláka Fesztiválhoz köthető ajándéktárgyakból, áll, valamint a Kaláka Konyha és a kitelepült borász vendégeink kóstolójához is hozzájuthat a tulajdonosa. A csomagot a karszalag átvételekor kapják meg a vásárlók.
A KALÁKA-KÖR bérlet csak a készlet erejéig és CSAK ELŐVÉTELBEN vásárolható.

Kérjük a fentiek ismeretében válasszák ki a megfelelő belépőt.

r

Online jegyelővétel a Kaláka Zeneboltban

  • Imárcius 15-től április 30-ig 20% kedvezménnyel 22.400 Ft
  • Imájus 1-től június 11-ig 10% kedvezménnyel 25.200 Ft
  • Ijúnius 12-tól június 21-ig már csak teljes áron 28.000 Ft-ért lehet online bérletet váltani
  • I június 22-től már csak a helyszínen lehet személyesen jegyet vásárolni.

A Fesztivál területére való belépéshez, valamint a Verskoncert (Eger, Rege Birtok) megtekintéséhez belépőjegy, vagy bérlet szükséges. A fesztivál kísérőprogramjai (Zöld Kaláka információs börze és kézműves vásár, kiállítás a Bródy Sándor Megyei Könyvtárban, bibliai koncert a Református templomban) ingyenesen látogathatók. Kérjük, tekintsék át a fesztivál házirendjét a http://kalakafesztival.hu/hazirend/

A belépőjegy karszalag – a visszaigazoló levél átadása után – átvehető a Verskoncerten június 22-én,  valamint az Érsekkertben a fesztivál bejáratánál található FesztiválPortán június 23-án 11 órától, illetve nyitvatartási időben.

A FesztiválPorta nyitva tartása: június 23-án 11 órától zárásig, június 24-én és június 25-én 9:30-tól zárásig.

Felhívjuk bérletes látogatóink figyelmét, hogy a karszalagot a belépés előtt felhelyezzük.

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. További információk a folyamatosan frissülő honlapon: www.kalakafesztival.hu
Kérjük, hozzák magukkal a vásárlásról kapott visszaigazolást (nem szükséges kinyomtatni, telefonon is bemutatható)!

Koncertjegyeket, fesztiválbelépőket SZÉP KÁRTYÁVAL IS vásárolhatnak.

FIGYELEM!

Ha másféle termék is van ezen kívül a kosárban a SZÉP kártyás vásárlási lehetőséget nem tudják használni.
Érdemes a belépőjegyeket külön rendeléssel megvásárolni, ekkor a pénztárnál a SZÉP kártyás fizetési módra is lesz lehetőségük.

0
    0
    Ez van a kosarában:
    Kosara jelenleg üresVissza a kezdőoldalra