Kaláka Zenebolt Hírlevél

Kérem ügyeljen arra, hogy pontos e-mail címet írjon be.
Akció!

41. Kaláka Fesztivál – Verskoncert

1 920 Ft

41. Kaláka Fesztivál – 2021. június 24-27. 

Verskoncert 2021. június 24. 19 óra

Váltsa meg elővételben belépőjegyét online a Kaláka Zenebolt webáruházában 20%-al olcsóbban! A helyszínen váltott Verskoncert belépő ára 2.400 Ft online elővétellel 20% kedvezménnyel június 16-ig 1.920 Ft. 
Június 17-23-ig már csak teljes áron lehet online jegyet váltani, június 24-től már csak a helyszínen lehet személyesen jegyet vásárolni.

A fesztiválnyitó Verskoncertet idén Felsőtárkányban, a Bükki Nemzeti Park Látogatóközpontban tartjuk. A nézőtér nagy része füves domboldalon található, így érdemes pokrócot hozni magukkal. A Kaláka együttes és Bogdán Zsolt “Vannak vidékek” című Kányádi Sándor estjét tekinthetik meg 2 részben.

Bogdán Zsolt, Gryllus Vilmos

A Fesztivál területére való belépéshez, valamint a Verskoncert (Felsőtárkány, Bükki Nemzeti Park Látogatóközpont) megtekintéséhez napijegy, vagy bérlet szükséges. A fesztivál kísérőprogramjai (kiállítás a Templom Galériában, bibliai koncert az egri Ciszterci templomban) ingyenesen látogathatók. Kérjük, tekintsék át a fesztivál házirendjét a http://kalakafesztival.hu/hazirend/

A belépőjegy karszalag – a visszaigazoló levél átadása után – átvehető a Verskoncerten június 24-én. Pénztárnyitás 17:30-kor. Felhívjuk bérletes látogatóink figyelmét, hogy a bérlet-karszalagot a Verskoncerten belépés előtt felhelyezzük.

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. További információk a folyamatosan frissülő honlapon: www.kalakafesztival.hu
Kérjük, hozzák magukkal a vásárlásról kapott visszaigazolást!

 

A fesztiválra való belépést, nézőtéri maximális létszámot az aktuális kormányrendeletek szabályozzák. A rendelkezések szerint a közönség belépésének feltétele a hatóság által kiadott védettségi igazolvány, amit helyszínen ellenőrzünk majd az információs pultnál, a karszalag kiadása előtt. A védettségi igazolvány a személyi igazolvánnyal együtt érvényes.

A megengedett látogatói létszám a fesztivál kezdéséig változhat. Ennek megfelelően fogunk mi is eljárni, ezért létszámkorlát esetén az elővétben váltott jeggyel rendelkezők élveznek elsőbbséget a belépéskor.

 

Koncertjegyeket, fesztiválbelépőket SZÉP KÁRTYÁVAL IS  vásárolhatnak.

FIGYELEM!

Ha másféle termék is van ezen kívül a kosárban a SZÉP kártyás vásárlási lehetőséget nem tudják használni.
Érdemes a belépőjegyeket külön rendeléssel megvásárolni, ekkor a pénztárnál a SZÉP kártyás fizetési módra is lesz lehetőségük.