Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Ajándékötletek karácsonyra

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Naplegenda DVD

Nikola Parov - Mihályi Gábor - Naplegenda
Array
Ára: 3000 Ft
Leírás:

A Naplegenda Táncprodukció évek óta járja a hazai és külföldi színházakat és szabadtéri színpadokat. Az alkotók új, egyedi minőségű látvány- és hangzásvilággal ötvözik a táncszínházi előadást. A Tom-Tom Records hasonló igényességgel látott hozzá a darab megörökítéséhez.
A felvétel 2007 őszén készült a Művészetek Palotájában.  Az előadás a Napnak az ember életében betöltött szerepét jeleníti meg energikus, magával ragadó, egyben misztikus, és bensőséges képekben. A táncelőadás az emberi kultúra önkifejezése is egyben, amely tánc, mozgás, zene és ének egységében forr dinamikus előadássá, magával ragadva az előadás, egyben a DVD nézőit.
A koreográfia a nap kultusza köré fonódva az emberi lét minden történését felöleli: a szerelmet, a férfi és nő harcát, a kitartást, szenvedélyeken és belső vívódásokon keresztül, a haragtól a megbocsátásig.
2008 áprilisától Mihályi Gábor, koreográfus és Nikola Parov, zenész-zeneszerző munkája gyönyörű mozgóképekben és 5.1-es hangminőségben is élvezhető, most már otthon is.
A kiadvány extrái között a táncprodukció záró száma, a Repülj madár, repülj című dalra készült klip, illetve fotóalbum található.

Fenti ár üzletünkben való személyes vásárlás eseté

További hivatkozások

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2