Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák DVD

Bartos Erika azonos című könyvsorozata alapján készült rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. A 17 történetből többek között kiderül kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő illetve hogyan jut el a egyedül a tücsök kocertjére a kerekesszékes Holdbogár
Array
Ára: 2400 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

Bartos Erika azonos című könyvsorozata alapján készült rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. A 17 történetből többek között kiderül kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő illetve hogyan jut el a egyedül a tücsök kocertjére a kerekesszékes Holdbogár. A DVD-n szereplő mesék: BABÓCA VIRÁGA, ROBOT, A HANGYÁK KÓRUSA, KAGYLÓK, KICSIK ÉS NAGYOK, BOGYÓ RAJZA, A SZÉLMALOM, A HOLDBOGÁR, LEPKELÁNYOK, BUBORÉKOK, LÁMPÁSOK, TÜNDÉRKÁRTYA, ÓRIÁSKERÉK, ÉVSZAKMANÓK PLUS 3 EXTRA EPIZÓD: BAGOLYDOKTOR BETEG, CSILLAGHAJÓ, GÖMBI CSUKLIK 2-8 éveseknek ajánljuk. A rajzfilm a KEDD Animációs Stúdió műhelyében készült 2020 –ban.
Írta és rajzolta: Bartos Erika
Rendező: Antonin Krizsanics és M. Tóth Géza
Narrátor: Pogány Judit
Zene: Kifli Zenekar, főcímdal: Alma Zenekar Hangsávok: Dolby Digital 5.1 -magyar, angol. A DVD 17 x 5 perces epizódokból áll, a teljes hossz: 85 perc.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2