Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Paár Julcsi - Hangoló: Kerekerdő

Paár Julcsi énekest számos neves nép- és világzenei formáció tagjaként, vagy vendégeként ismeri a koncertközönség (Tárkány Művek, Bazseva, Dalinda). Saját gyermekei születése után kezdte el tartani interaktív népzenés foglalkozásait zeneterápiás szemlélettel átitatva, ÖsszeHangoló néven. Ezeknek a foglalkozásoknak több éves tapasztalata, a sok szép zenei - és persze anyai - élmény most egy lemezre is megérett.
Array
Ára: 2700 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

 “Az alkotás az ember belső késztetése egészen apró gyermekkortól fogva. Az újszülött az őt érő impulzusokból kezdi kibontakoztatni valóját, kontúrozni személyiségét. A gyermek, aki játszik, alkot. Hangokat fűz dallá, szavakból épít történeteket, mozdulatokat rendez tánccá, színeket foltoz képpé. Mindent átható, mindenre kiterjedő jelenléttel kreálja az őt körülvevő világot és benne önmagát. Felnőttként ezek az élmények elemi szinten élnek, dolgoznak bennünk. A zene, mint kötőszövet hatjá át különféle alkotói tevékenységeinket. Önismeretünk origója, identitásunk medre. Szeretettel ajánlom e lemezt gyereknek, felnőttnek egyaránt. De legfőképpen a családoknak, ahol az ember kicsit gyermek is, kicsit felnőtt is. Hol hallgató, hol éneklő, megnyugvó és táncoló, álmodó és ébredő.” (Paár Julcsi)

Paár Julcsi énekest számos neves nép- és világzenei formáció tagjaként, vagy vendégeként ismeri a koncertközönség (Tárkány Művek, Bazseva, Dalinda), több nemzetközileg is sikeres, toplistás album kapcsolódik a nevéhez, különleges hangszíne, zenei és előadói felkészültsége kiemeli produkcióit a többi közül. Saját gyermekei születése után kezdte el tartani interaktív népzenés foglalkozásait zeneterápiás szemlélettel átitatva, ÖsszeHangoló néven. Ezeknek a foglalkozásoknak több éves tapasztalata, a sok szép zenei - és persze anyai - élmény most egy lemezre is megérett. A Kerekerdő egy mese - zenés mese, vagy mesés zene – ahogy tetszik. A főhőssel a mesét végigjárva a zene által kirajzolódnak a helyszínek, a mese résztörténetei, és persze a tanulság sem marad el a végén. Paár Julcsi lemeze azt üzeni a szülőknek, pedagógusoknak: “Merjünk bátrabban több mindent megmutatni gyerekeinknek, igényes zenékre befogadóbbá, emberileg pedig elfogadóbbá tenni őket!”

 

1. Tekereg 2.44
2. Egyszer volt… 2.58
3. János úr 4.54
4. Úton 2.37
5. Boszorkányos 5.37
6. Vihar 3.46
7. Kesergő 3.11
8. Áj falusi csárda 5.01
9. Hajnalodó 2.08
10. A világ végén 2.36
11. Pokolba’ 3.33
12. Hazafelé 5.13
13. Boldogan éltek…4.38

 

Paár Julcsi - ének
Csernók Klára - hegedű, brácsa (5), ének (3)
Takács Ádám - hegedű
Szabó Dániel - cimbalom
Papp Endre - brácsák
Bognár András - nagybőgő
Bede Péter - kaval, szoprán szaxofon (5), tárogató (7, 8)
Könczei Bálint - harmónika
Tímár Sára - ének (5, 6, 13)
Orbán Johanna - ének (5, 6, 13)
Kiss B. Ádám - ének (7, 8, 13)
Ágoston Erzsi, Ballay Dorka, Fekete Ilus, Kárász Bodza, Kárász Hanga, Kopányi Kata - ének (2, 13)

logok

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

logok