Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Csillag Kórus & Louisiana Double

A tavalyi év hatalmas munkájának igazi gyümölcse, a Csillag kórus és a Louisiana Double 13 gyönyörű dalt tartalmazó első közös NAGYLEMEZE!!
Array
3000 Ft
Ára: 990 Ft
Kedvezmény: -2010 Ft
Leírás:


1. Halleluja, I'm Ready
2. Down in the River To Pray
3. Will the Circle Be Unbroken
4. I Saw The Light
5. Mélyből dörömbölök
6. I'm Waiting At The Gate
7. Cottonfields
8. Ima
9. Crying Holy Unto the Lord
10. Kenyéren és vizen
11. Amazing Grace
12. Utazom az éjen át
13. Blackberry Blossom


http://www.csillagkorus.hu/lemezt-keszit-a-csillag-korus/Köszönetnyilvánítás Egy régi barátsággal meg egy picinyke iskolai kórussal indult minden… És most itt állunk, egy lemezzel a kezünkben, amiről a mi dalaink szólnak. Felfoghatatlan.
Néhány éve a Bakáts téren léptünk fel a kórussal, ahová zenész vendéget is vinni kellett a műsorhoz. „Énekeljünk gospelt” – mondta akkor Pintér Zsolt barátom, és jött vele a Louisiana Double másik fele, Apáti Ádám is. Sosem lehetek elég hálás ezért a csodás barátságért, a közös munkáért, a kórusért és az útért, amin valamiért folyamatosan együtt haladunk.

Köszönet a Kőrösi Csoma Sándor Kéttannyelvű Általános Iskola igazgatójának, Vicziánné Salla Ildikónak, amiért hitt bennünk, és engedte, hogy szárnyalhassunk.

Gryllus Dánielnek mindenekelőtt a nevünkért, hogy Csillag kórus lettünk, és azért, hogy végigkísért minket az első lemezkészítés rögös útján.

Deák Viktor tanár kollégámnak, aki immár két évtizede muzsikál a gyerekeknek és a gyerekekkel az iskolánkban.

A Cseh Tamás Programnak, hogy a megálmodói és a támogatás odaítélői elhitték, negyven gyerek is lehet zenekar, még ha a színpadra néha csak „cipőkanállal” fér is fel…

Jánossy Béla hangmérnöknek a gyönyörű hangzásért és hogy elviselt minket (nem lehetett mindig könnyű!), és megajándékozta ezeket a gyerekeket a stúdiózás semmivel össze nem hasonlítható élményével.

Lajtos István barátunknak a fantasztikus fotókért, és Chrisnek, hogy ezekből a képekből ilyen gyönyörű cd-borítót tervezett nekünk.

Bakó Katának, mert mindig ott van, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A szülőknek, akik éppúgy részesei ennek a munkának, mint a gyerekeik, hiszen örökké feláldozzák a családi programokat, hétvégéket és hétköznapokat, hogy a gyerekek eljussanak mindenhová, ahová csak meghívják a Csillag kórust.

És persze nektek, kedves GYEREKEK, így, csupa nagybetűvel, akik nélkül nem lenne Csillag kórus, és nem lenne most ez a lemez sem. Remélem, rengeteget muzsikálunk még együtt, hiszen tudjátok: minden egyes hangra szükség van! Szeretem, hogy bármilyen dallam-foszlányt meghallva perceken belül muzsikálni kezdtek, és higgyétek el, a legnagyobb boldogság látni, hogy bátrak vagytok és mertek ALKOTNI. Jó csapat lettünk!

Balogh Eszter

Közreműködők
A Csillag kórus énekesei:
Alapi Kinga Ambrus Bendegúz Balogh Bence Béry Dorina Bohácsi Melinda Bosnyák Boglárka Dienes Ádám Drabant Dávid Drabant Kimberli Drabant Tifani Dráfi Brigitta Fekete Marcell Ferenczi Bora Ferkovics Fanny Fodor Lilla Földvári Zsuzsa Gattyán Gábor Herendi Eszter Hoffmann Panna Horváth Evelin Kálmán Lili Kovács Aletta Kovács Noémi Kumli Kata Margitics Laura Mikula Dorina Molnár Zita Paksi Melani Papp Viktória Phuong Q. Kitty Rácz Kyra Rókus Anna Sántha Eszter Szász Zsófia Szatmári Borbála Szilveszter Laura Szlama Júlia Tóth Viktória Sára Tóvölgyi Ádám Tyurin Grigori Ujvári Julianna Welsz Hanna
Hangszerek:

Deák Viktor – gitár
Dienes Ádám – gitár
Fekete Marcell – gitár
Gattyán Gábor – gitár
Ferenczi Bora – hegedű
Hoffmann Panna – hegedű
Szász Zsófia – hegedű
Tóth Viktória Sára – hegedű
Ujvári Julianna – fuvola
Louisiana Double

Apáti Ádám – zongora, basszusgitár, mandolin, ének
Pintér Zsolt – gitár, mandolin, ének
Kórusvezető:

Balogh Eszter

A hangfelvétel a Phoenix Stúdióban készült 2015 Hangmérnök, zenei rendező: Jánossy Béla

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2