Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Wolf Kati: Gyerekszáj

A “Vuk" címadó dalának megjelenése óta nagyon hosszú idő telt el. Akkor Kati még gyerekként énekelte el a ma is méltán népszerű dalt, mely Édesapja szerzeménye. Azóta Kati is két gyermekes anya. Ezért jött az az ötlet, hogy Édesapjával és Fábri Péter szövegíróval közösen készítsenek egy gyerekeknek szóló lemezt, mely néha huncut, néha megható, néha vicces. És ez a lemez nem csak a gyerekeknek szól, hanem anyukákhoz, apukákhoz, nagyszülőkhöz. Gitár kísérettel egy csodás hangulatú kiskoncert, nem csak kicsiknek.
Array
3000 Ft
Ára: 2100 Ft
Kedvezmény: -900 Ft
Leírás:

 

Wolf Kati: Gyerekszáj

A “Vuk" címadó dalának megjelenése óta nagyon hosszú idő telt el. Akkor Kati még gyerekként énekelte el a ma is méltán népszerű dalt, mely Édesapja szerzeménye. Azóta Kati is két gyermekes anya. Ezért jött az az ötlet, hogy Édesapjával és Fábri Péter szövegíróval közösen készítsenek egy gyerekeknek szóló lemezt, mely néha huncut, néha megható, néha vicces. És ez a lemez nem csak a gyerekeknek szól, hanem anyukákhoz, apukákhoz, nagyszülőkhöz. Gitár kísérettel egy csodás hangulatú kiskoncert, nem csak kicsiknek.

 Wolf Kati énekesnő

"Sokszor felmerült a pályám során, hogy gyerek albumot készítsek. Sokat tologattam magam előtt ezt a dolgot, mert a gyerekekhez szólni a legkomolyabb feladat, a legkomolyabb játék. Velük csak őszintén és teljes odaadással lehet kommunikálni. Aztán megtalált egy olyan lemez-anyag, aminek az első dalának első sora azonnal “megvett” engem. Rögtön tudtam, ez az a dalszöveg, ez az a zene, amire vártam."

 Fábri Péter szövegíró

"Amikor a gyerekeim kicsik voltak, minden gyerekszáj-szövegüket azonnal felírtam magunknak. Ebből családi hagyomány lett, most a fiam gyűjti az unokáim gyerekszáj-mondásait. Sose gondoltam, hogy valaha dalok lesznek belőlük, de hála Wolf Katinak és Wolf Péternek, azok lettek. Talán ez lehetne az alcím: fiatal szülők könyve."

 Wolf Péter zeneszerző

"Nincs érdekesebb, mint a gyerekeinket figyelni. Nézni az érzékenységüket, csodálni a szeretetüket, mosolyogni a csibészségükön. Ámulni az agyafúrtságukon. Mint annak idején Vuk talpraesettségén. Mint Vukról, most a gyerekeinkről is Kati énekel. "


1.    Papucs a lábadon
2.    Apu mondd el, hogy mi a hó
3.    Nem akarok még aludni menni
4.    Elment aludni az eső
5.    Csak még pár perc
6.    Nem kérem, nem akarok enni
7.    Csúszok-mászok, gézengúzok
8.    Ha megfognám a fényt
9.    Utálok fürdeni
10.  Mondj megint egy új mesét
11.  Én egész óta várlak
12.  Világgá megyek
13.  Örömbe fogadlak

További hivatkozások

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2