Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Hahó együttes: Rózsi néni, sok a szatyor!

A zenekar frontembere, Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus zenekar énekeseként is ismerhet a közönség, ezúttal olyan témákat állított a középpontba, mint a barátság, a szeretet, az egymás iránti tisztelet, az Anyák napja, az ovis ballagás és a fogtündér legendája.
Array
Ára: 3600 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

A Hahó Együttes második lemeze 2016-ban jelent meg Az első olyan, ami igazi csapatmunka terméke, az első lemez elsősorban rólam szólt. Az utóbbi néhány évben forrtunk össze és megerősödött a közös gondolkodás a gyerekeknek muzsikálásról. A Hahó Együttest könnyen külön tudom választani a felnőtteknek szóló Kaukázus zenekartól, bár mindkettőben én vagyok a frontember. A Hahóban szülő és zenész egyszerre lehetek” – fogalmazott Kardos-Horváth János az MTI-nek. A Kaukázusra jellemző irónia a Hahónál is jelen van, itt van például a címadó dal, amelyben a történet nagyon hasonló, mint Kazal László hatvanas évekbeli slágerében, a Cipzárban, csak most nem a villamoson kelt feltűnést egy kis- és nagytáskák között idegesítően pakolgató hölgy, hanem a boltban egy szatyrot szatyorba csomagoló, ráérős néni. A Hahó Együttes 2010 óta neveli-tanítja szórakoztatva az óvodás - kisiskolás gyerekeket. Egyedi hangvételű dalaik témái a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem, a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás. A dalok játékos, interaktív formában, közvetlen hangon a legkisebbeknek is segítenek megérteni, mi is az a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság, miért és kinek rossz a globális felmelegedés, mitől lesz egészséges a táplálkozás és tudatos a vásárlás, miért fontos a testi - lelki egészség és egymás elfogadása.

 

1. Lelkecském
2. Rózsi néni, sok a szatyor!
3. Éljen a Szeretet ereje!
4. Barátság
5. Miért féljek?
6. Anyák napi köszöntő vers
7. Ballagós dal
8. Szabályos korosztályos paródia
9. Fogtündér

extrák:

Anyák napi köszöntő dal (karaoke verzió)
Ballagós dal (karaoke verzió)

 

Hahó Együttes tagjai:

Kardos-Horváth János – ének, gitár
Domokos Tibor – ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodin
Fodor Balázs – ének, furulya
Prommer Patrik – dob, cajun

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2