Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

PDFPrint

Hahó együttes: Földlakó

A Hahó Együttes 2010 óta neveli-tanítja szórakoztatva az óvodás - kisiskolás gyerekeket. Egyedi hangvételű dalaik témái a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem, a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás.
Array
Ára: 3600 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

A Földlakó című album, a Hahó Együttes legeleső lemeze olyan élethelyzetet próbál tükrözni, amikor az embereknek gyermekük születik, hirtelen szakma-hű pótcselekvésekbe kezdenek, a pék kígyó alakú kiflit süt, a politikus bölcsi és ovi lobbiba kezd, az üzletember mentőautót ajánl fel. Kardos-Horváth János a gyermekei születésekor dalokat írt a köszöntésükre. A kezdetben családi szórakoztatásnak indult dalok egyre többen lettek, míg végül összeálltak egy nem klasszikus gyereklemezzé. A dalok egy kisember napi cselekedetein vezet keresztül, a felébredéstől, az ebédelésen, boltba menésen keresztül egészen az esti fürdetésig, s mindenhol igyekszik a megszokott zöld szentenciát is belevinni, ami végül is, látva a következő generációk előtt álló hatalmas ökológiai kihívást, csak előnyükre válhat a gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Játékos, jókedvű, pozitív töltetű dalok, melyekben itt-ott a szülők is találhatnak azonosulási pontokat. "Tapasztalatból tudom, hogy ha egy gyereknek tetszik egy dal, akkor egész nap azt akarja hallgatni, ezzel ugye a szülő is rákényszerül, ezért próbáltam úgy alkotni, hogy a szövegek több rétegűek legyenek. Azt mondják sikerült.!" - (Kardos-Horváth János)

Zene, szöveg: Kardos-Horváth János

Kardos-Horváth János (ének, gitár)
Domokos Tibor (ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodika)
Fodor Balázs (ének, ukulele, furulya, móka)
Prommer Patrik (ének, dob, cajun)

01. Földlakó 4:50
02. Bili 2:39
03. Eszkimó 2:24
04. Csillagos Krisztián 3:24
05. Borsófőzelék 2:59
06. Kacsa Lajos 3:04
07. Oxigén 2:56
08. Parti Homokozó 3:31
09. Robot Kutya 2:48
10. Megyünk a boltba 3:27
11. Ne legyünk betegek 2:59
12. Hasonlítunk 2:21

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2