Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Gandharvák: Magic

Az Uplifting Classical klasszikus hangszerekre írt, modern ritmusalappal kísért sokszínű stílus, melyben egyszerre van jelen a könnyedség és az erő. Egyedi és különleges hangzásvilágban megszólaló igazi örömzene, virtuóz előadásban; klasszikus és korszerű, valamint világzenei és ütőhangszereken megszólalva. Napjaink gyakorlatától eltérően nem egy könnyűzenei együttes zenéjét egészíti ki vagy dolgozza fel szimfonikus zenekar. A szerzők először akusztikus hangszerekre írják meg zenéiket, ezután készülnek el az elektronikus és ritmus szólamok
Array
Ára: 2900 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


Az Uplifting Classical klasszikus hangszerekre írt, modern ritmusalappal kísért sokszínű stílus, melyben egyszerre van jelen a könnyedség és az erő. Egyedi és különleges hangzásvilágban megszólaló igazi örömzene, virtuóz előadásban; klasszikus és korszerű, valamint világzenei és ütőhangszereken megszólalva. Napjaink gyakorlatától eltérően nem egy könnyűzenei együttes zenéjét egészíti ki vagy dolgozza fel szimfonikus zenekar. A szerzők először akusztikus hangszerekre írják meg zenéiket, ezután készülnek el az elektronikus és ritmus szólamok.

Szimfonikus világzenétől az Uplifting Classical Trance-ig Az igényes szimfonikus könnyűzene új stílusa a magyar Gandharvák nevéhez kapcsolódik. Kiegyensúlyozott, hagyományokat tisztelő, korok és stílusok felett átívelő hídzenéjük lényege a felemelő zeneélmény (Uplifting MusiXperience). A tíz fős zenekar crossover, világ- és régizene, akusztikus és elektronikus instrumentumok, valamint színes ritmusok speciális arányával hoz létre új, harmonikus egységet. Koncertjeiket virtuozitás, dallamosság, lüktető ritmika és uplifting élmény jellemzi, megérintő szólókkal, elgondolkodtató hangulatokkal és dinamikus dobpárbajokkal.

A zenekar: sokszínű zene – színes és kreatív személyiségek A tagok klasszikus, népi, könnyű és jazz stílusok tapasztalataival rendelkező színes egyéniségek. Legtöbbjük zenetanár is egy személyben. Zeneszerzőik Takáts Róbert, a Budapesti Operettszínház előadóművésze, kamarazenész és Novák Anikó karmester, zenetanár, nyelvész, zenei informatikus, szabadőszervező. Mindketten több mint tíz hangszeren játszanak. A ritmusszekció tagjai szintén számos hangszert használnak, jártasak a balkáni zenék és a táncházak világában; Fazekas András emellett dobiskolát is alapított, Orczi Géza pedig hangszerkészítő mester is. A stílus 2005 óta érik, széleskörű közönség elé 2011-ben léptek az együttes formációi. A csapat stílusa és a felállás európai és világviszonylatban egyaránt egyedülálló. A zenekar névadói mitológiai zenészek, akik ünnepekkor játszottak az embereknek. A Gandharvák is ezt az örömzenét szeretné közvetíteni.

logok

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

logok