Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Gál Hedda - Ősanya

Gál Hedda ösztönös költő. Egyik legrokonszenvesebb vonása, hogy bátor: életre-halálra játszik, mer nagyot álmodni, nem aprózza szét magát lélekölő kompromisszumokkal. Olyan verseket kapunk, amelyeket dalként élvezhetünk és dudorászhatunk..…
Array
Ára: 3600 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


„Gál Hedda ösztönös költő. Egyik legrokonszenvesebb vonása, hogy bátor: életre-halálra játszik, mer nagyot álmodni, nem aprózza szét magát lélekölő kompromisszumokkal. Olyan verseket kapunk, amelyeket dalként élvezhetünk és dudorászhatunk..…Az ősanyák szeme párás a szeretettől. A csukott szemű ősanya viszont befelé néz: magát keresi. Az önsajnálat és az önirónián túli csöndben… Nincsenek illúziói már, csak hite van. Hite és ereje kimondani azt, amit olyan kevesen mernek már: hogy mindennek ellenére, a szeretet soha nem értelmetlen.” /Szabó T. Anna/
Folyton megújuló önterápia ez, amelynek papírra vetett lenyomatát adja vissza a könyv, borítóján egy hét éves kislány, Gál Zsófia, a szerző kislánya, „Anya” c. festményével.

A kötet ajánlott annak, aki Nő és aki Férfi, aki Anya, és aki még nem. Annak, aki árva, elhagyott, és annak, aki tudja megélni a pillanat boldogságát.
Elsőkötetes és 2016-ban már nemzetközi irodalmi Jókai-díjas szerzőről van szó.

logok

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

logok