Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

simplepay

szepek2

Fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

 

 1. Postai utánvét
 2. Készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával– Zeneboltunkban történő személyes átvétel esetén
 3. Bankkártyával online
 4. Széchenyi Pihenőkártyával (MKB SZÉP, OTP SZÉP, K&H SZÉP) FIGYELEM! CSAK koncertjegyek és fesztiválbérletek vásárlásakor.

 

Bankkártyás / SZÉP kártyás / OTPay fizetés

1. Bankkártyával történő fizetés menete

Kaláka Zenebolt online internetes áruház részére az OTP Mobil Kft. (SimplePay) biztosítja a kártya elfogadási lehetőségeket, biztonságos, SSL protokollt használó kártya-elfogadó rendszereik által.

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

logok


Választható fizetési módok leírása:

a) fizetés az okostelefonos OTPay alkalmazás segítségével - tehát telefonon és nem web-böngészőben:

 A rendszer használatához Apple iPhone vagy Android okostelefon szükséges.

Áruházunkban az OTP Bank által a közelmúltban elindított, innovatív mobil fizetési móddal is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay mobiltelefon alkalmazásban előzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobil telefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált és aktivált bankkártyával rendelkező OTPay alkalmazás szükséges.

Az OTPay alkalmazásba az alábbi, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártya típusok regisztrálhatók: 

•Visa® 

•Electron®

•MasterCard®

•Maestro

•American Express®

Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján bonyolítja. Minden tranzakciót az Ön által választott mPIN megadásával hagy jóvá.

Internetes vásárláskor az OTPay fizetési mód kiválasztása után mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót. A vásárlásról szóló értesítés az előzetesen telepített OTPay alkalmazáson keresztül érkezik a mobiltelefonjára. Ezt követően a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.

A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot!

Az OTPay mobil fizetési tranzakció folyamata:

1.A kívánt termék/szolgáltatás kiválasztása után a webáruházban véglegesítse kosara tartalmát.

2.A fizetési módok közül válassza ki az OTPay fizetési módot.

3.A webáruház felületen adja meg mobiltelefon-számát vagy OTPay azonosítóját.

4.A mobiltelefonján lévő OTPay alkalmazásba megérkezik egy üzenet, amely tartalmazza a vásárlás adatait (Elfogadóhely/webáruház neve, vásárlás összege).

5.Az OTPay alkalmazásban a fizetés jóváhagyása során válassza ki a használni kívánt, előzetesen regisztrált bankkártyát.

6.Az mPIN kód megadásával hagyja jóvá a fizetési kérést.

7.A tranzakció sikerességéről/elutasításáról az alkalmazás tájékoztatja Önt. A tranzakció eredménye és annak adatai később is megtekinthetőek az alkalmazásban.

8.Amennyiben visszairányításra kerül a webáruházba, a webáruház a saját felületén is tájékoztatja Önt a tranzakció eredményéről, és opcionálisan felajánlja a további böngészés, vásárlás lehetőségét.

» További információk: https://www.otpbank.hu/otpay/

 

b) fizetés a böngészőben, az OTPDirekt-en keresztül:

Ide kattintva letölthető PDF fájlban az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Gryllus Kft. megrendelési felületén.

A Kaláka Zenebolt online az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját!

Az alábbi adatokra lesz szüksége:

 1. Kártyaszám
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
 2. Lejárati dátum
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
 3. Érvényesítési kód
  A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye: CVV2, vagy CVC2.
  Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

 Kártyatípusok:

 • Visa (dombornyomott)

 • MasterCard (dombornyomott)

 • American Express (dombornyomott)

 • VISA Electron és MasterCard Electronic (nem dombornyomott)
  Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban.
  Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

 • Maestro (nem dombornyomott) 
  Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

2. SZÉP kártyás fizetés

Webáruházunkban kizárólag KONCERTJEGYEK, FESZTIVÁLBÉRLETEK vásárolhatók online SZÉP Kártyával is. Elfogadjuk az OTP Bank, a K&H Bank valamint az MKB Bank által kibocsájtott SZÉP Kártyát is.

 • Kérjük figyelmesen válassza ki az ön SZÉP Kártya típusának megfelelő fizetési opciót, csak a kibocsájtó bank által kezelt felületen fizethet SZÉP Kártyájával, másik bank fizetési felületén sikertelen lesz a vásárlás.
 • Az igényelt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Biztonságos fizetés SZÉP Kártyával

      

Webáruházunkban az OTP SZÉP Intézmény, a K&H SZÉP Intézmény, valamint az MKB SZÉP Intézmény (a továbbiakban: Kártyakibocsátók) által biztosított biztonságos SZÉP kártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.
A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Kaláka Zenebolt a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Kártyakibocsájtók pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról (kártyaszámok, jelszó) weboldalunk értesül, azokat csak a Kártyakibocsájtók érhetik el.
A tranzakció eredményéről a fizetést követően Weboldalunk tájékoztatja.

A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. Az igényelt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Mire figyeljen a vásárláskor?

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképpen intézheti biztonságos módon vásárlását.

 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A Kártyakibocsájtók rendelkeznek egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Kártyakibocsájtókhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

 

Az internetes fizetési rendszer az OTP SZÉP, K&H SZÉP, MKB SZÉP kártyával való fizetést teszi lehetővé. Fizetésről A SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a SZÉP Kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a Kártyakibocsájtó elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Kaláka Zenebolt oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A fizetés menete

 1. Ön a Kaláka Zenebolt webáruházban választja ki a megvásárolni kívánt koncertjegyet vagy bérletet, melynek összegét SZÉP kártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a Kártyakibocsájtó biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 4. A fizetést követően Ön visszatér a Kaláka Zenebolt weboldalra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

További hivatkozások

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket

 

 

simplepay

szepek2