Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Minden visszaállítása

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Nagy Olga: A cigány népmese

A CIGÁNY NÉPMESE című kötetünk ízléses formában mutatja be a Kárpát medencei cigány népmesekincs jellegzetes történeteit.

Ára: 3300 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

A CIGÁNY NÉPMESE című kötetünk ízléses formában mutatja be a Kárpát medencei cigány népmesekincs jellegzetes történeteit. Csak néhány mesecím mutatóba:A gömböcfiú, Mujkáló Zlotári, Az ólomfejű barát, Bogo, hej!, Hogyan éltek ezelőtt a cigányok?Az arany hajfürt, Csalóka Péter.A szórakoztató mesék mellett a kötet különleges értékkel bír néprajzosok, antropológiával foglalkozók valamint érdeklődő felnőttek számára is a cigány kultúra eredetét, sajátosságait és Európában betöltött szerepét taglaló tanulmányok miatt.A tanulmány 60 oldalon át A cigányok vándorútjától, a Cigány népi kultúrán keresztül vezet bennünket a Mesealakok kialakulásáig. Izgalmas kultúrtörténeti mű , a nyitott befogadó ember számára. Elsősorban felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket