Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Mátyás Szadai Quartet: Sádhana

SĀDHANA – ez a címe Szandai Mátyás első, saját szerzeményeit tartalmazó lemezének. Eddigi pályája során rengeteg különböző, ha lehet ilyet mondani: prémium kategóriás zenei építményhez biztosított alapot, és ezek a hatások szükségszerűen átjárták Szandai Mátyást is. A magyarok közül elég, ha csak a Balázs Elemér Group, a Tóth Viktor Trió, vagy a Dresch Quartet nevét említjük.
Array
Ára: 2900 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

SĀDHANA – ez a címe Szandai Mátyás első, saját szerzeményeit tartalmazó lemezének. Szó szerinti jelentése: sa = végtelen, dha = meditálni, na = tagadás, halál. Magyarul, a meditációban meghal az ego.

Drámaian cseng, pedig ez a szanszkrit kifejezés nem jelent többet, mint azt, hogy ha bármilyen cselekvésünket – legyen szó mise celebrálásról vagy kapálásról – kellő elmélyültséggel, spirituális irányultsággal gyakoroljuk, az közelebb visz a célunkhoz, ami végső soron az, hogy otthonosan belakjuk magunkat. Ehhez a lakáshoz pedig szükség van jó alapokra. Szandai Mátyás ezt tudja, és miközben az eget kémleli, arra is figyel, hogy mi van a földön, az anyagi világban. Zeneszerzői, zenekarvezetői alapjainak lefektetéséhez komoly ásatásokat végez.

Elsősorban magában kutakodik. Bőgősként már hangszeréből adódóan is régóta két lábon áll a földön, és ezt a groove-orientáltságot bemutatkozó szerzői lemezén sem titkolja.l Ahogyan azt sem, hogy eddigi pályája során rengeteg különböző, ha lehet ilyet mondani: prémium kategóriás zenei építményhez biztosított alapot, és ezek a hatások szükségszerűen átjárták Szandai Mátyást is. A magyarok közül elég, ha csak a Balázs Elemér Group, a Tóth Viktor Trió, vagy a Dresch Quartet nevét említjük.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket