Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Minden visszaállítása

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Lakatos Róbert és a RÉV: Révület

A Rév zenekar legújabb lemeze egy új és izgalmas zenei világot tár fel. Míg előző lemezeink a népzene és a komolyzene közti határokat keresik, Révület című albumunk mindazt a zenei sokszínűséget próbálja tükrözni, amellyel eddigi alkotói pályámon találkoz

Ára: 3600 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


A Rév zenekar legújabb lemeze egy új és izgalmas zenei világot tár fel. Míg előző lemezeink a népzene és a komolyzene közti határokat keresik, Révület című albumunk mindazt a zenei sokszínűséget próbálja tükrözni, amellyel eddigi alkotói pályámon találkoztam. Úgy érzem, most jött el az a pillanat, amikor a zenekar legbensőbb hangzásvilágával szólíthatja meg a hallgatóit. Nem létezik, csak a jó és a rossz zene. Hiteles és a hiteltelen előadó. Mindez pedig függetlenül a zenei stílustól.

Az albumon hallhatunk autentikus magyar népzenét, balkáni hangulatú muzsikát, török népdalfeldolgozást, de bátrabb, modernebb feldolgozásokat is. Célunk, hogy minél szélesebb és sokszínűbb zenei közönséget szólítsunk meg. Bízom benne, hogy e lemez meghallgatása után az mondják majd: Révülten jól muzsikálnak!

Lakatos Róbert - hegedű (2, 4, 7), brácsa (1, 3 5, 6, 7), Korpás Éva - ének (2, 4, 5, 6), Takács Ádám - hegedű (4, 6), Kuti Sándor - cimbalom (4), Mester László ⎞ brácsa (2, 3, 5, 6), Hanusz Zoltán - brácsa (4, 5), gitár (3, 6), nagybőgő (2), Lelkes Tibor - nagybőgő (1, 3, 4, 5, 6), harmonika (2)

Közreműködnek: Balogh Kálmán - cimbalom (3, 5, 6), Madarász András - rhodes piano (1, 5), programing (5), Pál István „Szalonna” - hegedű (2), Lakatos Lili - ének (7), Lelkes Péter - rap (7), Gál Tamás - ének (3), Varjú Attila - dob (1, 7)

Zenei rendező - Lakatos Róbert, Stúdió munka - Dióssy Ákos, Madarász András
Mastering - Dióssy Ákos, Producer - Lakatos Róbert,
Fotó - Hajdu András, Grafika - Kiss Dóra
Számok címei:
Osztináto (Lakatos Róbert)
Csárdás és szapora Kalotaszegről (trad)
A szerelem oly madárka (trad. szöveg: Gál Tamás)
Bodrogközi muzsika (trad)
Sír a szemem hull a könnyem (trad. arr. Lakatos Róbert)
Oglanin Elinde (trad. arr. Lakatos Róbert)
Szúnyog dal (Lakatos Róbert – Madarász András – Lelkes Péter)

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket