Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Minden visszaállítása

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Bin-Jip: Heavy

Bemutatja régóta várt új albumát a Bin-Jip! Az Andrew J produceri munkájára, Harcsa Veronika különleges énekére és Gyémánt Bálint egyedi gitárhangzására épülő projekt tagjai három éve dolgoznak az új lemezen, melynek felvételére vendégelőadókat is hívtak. A Bin-Jip kísérleti elektronikus zenét játszik, melyben a legapróbb részletekig kidolgozott hangzás játssza a főszerepet, de meghatározó elem a spontaneitás, az improvizáció és az élő jelleg is.

Ára: 3800 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


Bemutatja régóta várt új albumát a Bin-Jip! Az Andrew J produceri munkájára, Harcsa Veronika különleges énekére és Gyémánt Bálint egyedi gitárhangzására épülő projekt tagjai három éve dolgoznak az új lemezen, melynek felvételére vendégelőadókat is hívtak. A Bin-Jip kísérleti elektronikus zenét játszik, melyben a legapróbb részletekig kidolgozott hangzás játssza a főszerepet, de meghatározó elem a spontaneitás, az improvizáció és az élő jelleg is. A tagok különböző zenei közegekből érkeznek, ám az elmúlt évek intenzív közös munkájával megalkották saját, kiemelkedően modern zenei nyelvüket. 2010-es bemutatkozó lemezük, az Enter elnyerte "Az év hazai alternatív albuma" Fonogram-díjat. Ehhez képest az új lemez dinamikusabb és hangzásában még bátrabb lett. Az elsőként bemutatott új dalok egyikét, a No Way Boy címűt a New York-i BalconyTV szerkesztői júniusban a hónap videójának választották a nemzetközi mezőnyből. A lemezbemutató koncertet a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében, teltház előtt tartja a zenekar. A koncerten részt vesz Erik Truffaz és a Kiégő Izzók.

Harcsa Veronika - vokál
Gyémánt Bálint - gitár
Andrew J - music producer

Számok címei:
1. Enjoy the rest
2. Heavy
3. Gin with lime
4. Toss and turn
5. Vicky
6. Fig peel
7. Flimsy
8. Stitches
9. Ploy
10. Uncle
11. Noway boy
12. Dinner with a Demon

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket