Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Minden visszaállítása

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Bárzongorista 5. - A bárzongorázás virtuózai (dupla CD)

2003-ban a Rádió Márványterméből indult az a sorozat, amely 2007-ben a Művészetek Palotájában érte el csúcspontját. A bárzongorista szakma legkiválóbbjai a füstös, evőeszköz csengéstől hangos éttermek és bárok sarkából végre valóban a reflektorfénybe léph

Ára: 3800 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

2003-ban a Rádió Márványterméből indult az a sorozat, amely 2007-ben a Művészetek Palotájában érte el csúcspontját. A bárzongorista szakma legkiválóbbjai a füstös, evőeszköz csengéstől hangos éttermek és bárok sarkából végre valóban a reflektorfénybe léphettek. Megmutathatták, hogy tudásuk alapján nem csupán az eddigi sikereik helyszínén képesek megállni a helyüket, de egy csodálatos koncertterem magányában is magukkal tudják ragadni a közönséget. Akárcsak egy komolyzenei koncerten: az üres színpad közepén két fekete zongora áll és a Művészeknek két kezük talentumával kell elvarázsolni a zsúfolt nézőtéren pisszeni sem akaró Nagyérdeműt.

Aki ott volt 2007. októberében a Művészetek Palotájában, személyesen átélhette ezt az élményt. Aki nem volt, most egy dupla albumon kapja kézbe egy felejthetetlen este dallamait.  Az örökifjú bárzongoristák mellett hallható a lemezeken Malek Andrea csillogó énekhangja, Weszely Ernő rekedtes harmonikája és az albán származású, Ausztriában élő pódiumzongorista, Emiri Almira játéka.

Farkas Sándor, Orosz János, Taligás Tibor, Táborosi István és Ökrös Ottó egymást követően léptek a színpadra, s ültek a zongora mögé, hogy egy számukra is szokatlan miliőbe csempésszék be Rahmanyinov mellé Seress Rezsőt, Cole Porter mögé Zerkovitzot vagy éppen Gershwin mellé Eric Claptont. A közönség szeretete és szűnni nem akaró tapsa jelezte: sikerrel.

Az album füzetében a Hamu és Gyémánt magazin 2005. téli számában megjelent exkluzív írás részlete olvasható a bárzongorázás misztikus múltjáról és útkereső jelenéről. Az albumot jó szívvel ajánljuk kicsiknek és nagyoknak, akik egy kevés múltidéző nosztalgiázásra vágynak, vagy csak egy gyertyafényes, meghitt vacsora mellé keresnek szívmelengető dallamokat.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket