Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Nikola Parov: Mindent amit tudni akartál a világzenéről, de félt

Nikola verhetetlen a hazai világzenei pályán. A CD zenei anyaga pár nagyon személyes hangú csöndes dalban a zerző a férfi női kapcsolatok intimitásának sajátos dilemmáit is megénekli rendkívül szubjektív , szinte drámai módon.
Array
Ára: 4200 Ft
Kedvezmény:
Leírás:

Nikola verhetetlen a hazai  világzenei pályán. A CD zenei anyaga pár nagyon személyes hangú csöndes dalban a zerző a férfi női kapcsolatok intimitásának sajátos dilemmáit is megénekli rendkívül szubjektív , szinte drámai módon.
Ezen az albumon azonban hallhatóak Nikolától megszokott virtuóz már-már követhetetlen sebességű és ritmusképletű kamara-akusztikus , elsöprő erejű szerzemények, szintúgy, mint a klasszikus nagyzenekari hangzású monstre hangszerelésű darabok. A hagyományos népzenei stílusban komponált darabok pedig semmilyen kétséget nem hagynak a szerző népzene iránti elkötelezettségét illetően. A CD különleges borítót kap, DVD nagyságú könyvben lesz elhelyezve.

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket