Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

PDFPrint

Varga Katica / Ivaskovics József: Mely igen jó az Úr Istent dícsérni - zsoltárok és dicséretek

További részletek, nagyobb kép, tracklist "Lélektápláló énekek csendülnek fel ezen a lemezen. Idők és korok, közösségek és egyének mérték meg ezeknek az énekeknek a maradandóságát, és kiállták a próbát. Ma is segítenek nehéz élethelyzetekben, bátorítanak félelmek között. Velünk jönnek, ha útra indulunk, biztatnak küzdelmeink idején, oszlatják félelmeinket, felszítják bennünk a hálaszót, a boldog ujjongást, és ledöntik a dicséretmondást visszafogó gátakat. Dallamról dallamra kerülnek mögénk az akadályozó élettapasztalatok, a hazug időszakok és kisstílű emberek hangjai, letelnek az üresjáratos idők, ritkulnak a rossz kompromisszumok, lelohadnak a lelki és a valóságos pofonok égés-sebei.
Array
Ára: 3200 Ft
Kedvezmény:
Leírás:


Mely igen jó az Úr Istent dícsérni - zsoltárok és dicséretek
"Lélektápláló énekek csendülnek fel ezen a lemezen. Idők és korok, közösségek és egyének mérték meg ezeknek az énekeknek a maradandóságát, és kiállták a próbát. Ma is segítenek nehéz élethelyzetekben, bátorítanak félelmek között. Velünk jönnek, ha útra indulunk, biztatnak küzdelmeink idején, oszlatják félelmeinket, felszítják bennünk a hálaszót, a boldog ujjongást, és ledöntik a dicséretmondást visszafogó gátakat. Dallamról dallamra kerülnek mögénk az akadályozó élettapasztalatok, a hazug időszakok és kisstílű emberek hangjai, letelnek az üresjáratos idők, ritkulnak a rossz kompromisszumok, lelohadnak a lelki és a valóságos pofonok égés-sebei. Van itt panaszdal, bűnbánat, kérés, magasztaló ének, és csodamód a régi korok hitvallóinak szavain át megtisztító, újjáformáló, feledtető és erősítő üzenettel ajándékozza meg hallgatóit a „Mely igen jó az Úr Istent dicsérni” című válogatás. Nem véletlen, hiszen a világkeresztyénség énekkincsének protestáns gyöngyszemei szólalnak meg életes előadásban. Megszólalnak, csak legyen fülünk a hallásra és hangunk az éneklésükre!" Dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke

Varga Katica - ének
Ivaskovics József - gitár

1. Mely igen jó az Úr Istent dícsérni
2. Szívemet hozzád emelem
3. Ó, jöjjetek, hívek ma lelki nagy örömmel
4. A Sionnak hegyén, Úr Isten
5. Erős vár a mi Istenünk
6. Szólj, szólj hozzám Uram
7. Mint a szép híves patakra
8. Lelki próbáimban, Jézus légy vele
9. Nagy hálát adjunk az Atya Istennek
10. Ím nagy Isten most előtted
11. Az Úr énnékem őriző pásztorom
12. Ki Istenének átad mindent
13. Az Isten Bárányára
14. Te benned bíztunk eleitől fogva

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket