Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

PDFPrint

Kiss Bernadett - Túl a láthatáron

Kiss Bernadett, aki évek óta minden Ghymes lemezen az a ,,bizonyos csodálatos női hang" szólólemezzel jelentkezett. Az új hangzásvilágot hordozó dalokat a Ghymes-együttes egykori alapító tagja, Buják Andor szerezte. Hangszerelő és zenei rendező Erdélyi Pé
Array
3500 Ft
Ára: 2000 Ft
Kedvezmény: -1500 Ft
Leírás:

Kiss Bernadett, aki évek óta minden Ghymes lemezen az a ,,bizonyos csodálatos női hang" szólólemezzel jelentkezett. Az új hangzásvilágot hordozó dalokat a Ghymes-együttes egykori alapító tagja, Buják Andor szerezte. Hangszerelő és zenei rendező Erdélyi Péter volt, aki legutóbb Révész Sándor és Dés László lemezén dolgozott.

Nevét az 1993-as KI-MIT-TUD? népdal kategóriájának győzteseként ismerhette meg az ország, de már 12 éves kora óta énekel népdalokat.
10 éven keresztül volt a Ghymes együttes állandó vendége, és a CD-iken az a bizonyos gyönyörű női hang. Zenélt már együtt Balogh Kálmánnal és a Régi Mese társulattal.

1. Nem te vagy
2. Túl a láthatáron
3. Ékszer
4. Éjfél
5. Hívlak
6. Papírhajók
7. Alkalmi csodatévő
8. Szívem óceánján
9. Szabadulnék
10. Naptánc
11. Bennem élsz
12. Túl a láthatáron 2. (akusztikus verzió)