Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek az oldal működéséhez feltétlenül szükségesek, valamint amelyek a felhasználói élményt fokozzák. A cookie-ról bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.

Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

Ínyenceknek

romanimo_front

Lakatos Mónika - Romanimo

„Az oláh-cigány hallgatók nagyon fontosak az életemben. Bennük van cigányságom és emberi mivoltom egyaránt.” - Lakatos Mónika
nanaw_arany

Nana Vortex - Aranylemez

Nagy öröm, hogy a lázas újragondolásban nagyszerű muzsikus barátaink is részt vállaltak. Amikor kész lettünk, az újragombolt dalokkal, megéreztük, hogy hallgatni tényleg Arany, és megértettük, amit Kodály Zoltán a költő muzikalitásáról mondott: Arany- dalai elsősorban nem ˝abszolút értékük˝ vagy ˝önálló invenciójuk˝ miatt érdekesek, hanem mert egész költészetének ˝zenei gondolatvilágához˝ vezetnek el bennünket.
bothmiklos_utazo

Both Miklós: Kínai utazólemez

"És nem hagyhatjuk abba a kutatást És az lesz kutatásunk vége, Ha megérkezünk oda, ahonnan elindultunk És először ismerjük fel azt a helyet." T.S. Eliot: négy kvartet / 4 / V. (Vas István fordítása)
tompos_katya_keresztul_europan

Tompos Kátya - Keresztül Európán

Az album egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni.
dreschforrasbol

Dresch Vonós Quartet - Forrásból

Dresch Mihály neve immár legenda. Nem is csoda, hiszen a szaxofonos tökéletesen sajátos zenei világot alakított ki a két műfaj ötvözésével. A nemzetközileg is ismert fúvós ezúttal új vonós quartettjével; ifj. Csoóri Sándor hegedűs, Brasnyó Antal brácsás és Bognár András nagybőgős társaságában zenél. A Dresch életmű egy új arca a vonós quartet, ahol a fiatal - az új nemzedék - legegyedibb, virtuóz és a népzenét elemeiben ismerő zenészek a társak, akikkel folyamatosan változtatja, tágítja a műfaj határait. A muzsika pedig itt is úgy szól, úgy karcol, ahogy azt már megszokhattuk; egyedien, mesterien, a két műfaj határán lavírozva.
Gryllus_Samu___T_4eddfe5d11004

Gryllus Samu / THReNSeMBle - CANZONI DI ARNULF

Az itt látható/hallható darabokat nevezhetjük hangszeres színház-nak is. Ezt műfaji megjelőlésként (Instumentales Theater) elsőként a hetvenes években Mauricio Kagel használta olyan színpadi kamarazenei darabjaira, melyekben a zene és az egyéb színpadi

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket