Ügyfélszolgálat:   +36-1-2675331,  zenebolt@kalaka.hu

Kaláka Zenebolt

A kosár üres
 
×
 x 

A kosár üres

Egészségünkre!

VILLÁMAKCIÓ
A ma születésnapos Gryllus Dánielt ünneplendő kínáljuk ezt a remek tokaji gyöngyözőbort a Kaláka Pincészetből - csak most hétfőn kedvezménnyel.
Nagy szeretettel ajánljuk, váljék mindannyiunk egészségére!

Villámakció

kalaka_csepke

Kaláka gyöngyözőbor - Csepke

Eredeti ár: 2500 Ft
Ára: 2300 Ft
Kedvezmény: -200 Ft

Termékszűrő

Kaláka Zenebolt | Alapítva 2002

CD, könyv, koncertjegy, DVD, kotta.
Énekelt versek, népzene, táncházi muzsika, világzene, bibliai énekek.
Gyerekeknek és felnőtteknek.

Adatvédelmi tájékoztató


A Kaláka Zenebolt (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1052 Budapest, Deák tér 4.
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 1-267-5331 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók 

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Kaláka Zenebolt kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a regisztráció megszüntetésekor törlődnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

A COOKIE-ról

Az Európai Unió elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelvének (2009/139/EC - PDF) értelmében az oldalon kötelesek vagyunk minden látogatót értesíteni arról, hogy cookie-kat használunk és milyen adatokat gyűjtünk látogatóinkról. Ezért a mai naptól egy értesítést láthatnak az oldal tetején, aminek elolvasásával tudomásul veszik, hogy az oldalon cookie-kat használunk. 

Mi az a cookie?

A cookie-k kis mennyiségű információt tartalmazó szöveges fájlok, amelyek akkor töltődnek le az Ön számítógépére, mobileszközére vagy más meghajtójára, amikor egy weboldalra látogat. Ezt követően a cookie-k minden egyes későbbi látogatást követően visszajelezést küldenek a származási weboldalra, vagy egy másik oldalra, ami felismeri az adott cookie-t. A cookie-k azért hasznosak, mert lehetővé teszik, hogy egy weboldal felismerje a felhasználó által használt meghajtót.

A cookie-k fajtái

A szolgáltatás nyújtásához nélkülözhetetlen cookie-k – Ezek a cookie-k engedélyezik azt a szolgáltatást, amit Ön kifejezetten kért Ezek a cookie-k azért szükségesek, mert lehetővé teszik, hogy Ön az adott weboldalon körülnézhessen és használhassa az ott nyújtott szolgáltatásokat, így mások mellett a weboldal biztonságos felületeit is. E cookie-k nélkül Ön az igényelt szolgáltatásokat - mint például a bevásárlókosár - nem tudná igénybe venni.

Teljesítmény cookie-k - Ezek a cookie-k névtelen információt gyűjtenek a látogatott oldalakról Ezek a cookie-k arról tárolnak információt, hogy a látogatók hogyan, milyen rendszerességgel használják az adott weboldalt, például, hogy melyik oldalra lépnek be legtöbbször, vagy, hogy kapnak-e hibaüzeneteket a weboldalakról. Az ilyen cookie-k nem gyűjtenek olyan információt, ami alapján a látogatók beazonosíthatóak lennének. Minden, az ilyen cookie által összegyűjtött információ névtelen. Pusztán a weboldal fejlesztése érdekében használják őket.

Funkcionális cookie-k – Ezek a cookie-k megjegyzik az Ön korábbi választásait, a szolgáltatások színvonalának növelése érdekében. Ezek a cookie-k lehetővé teszik, hogy az adott weboldal emlékezzen az Ön korábbi beállításaira (pl.: felhasználónév, nyelv vagy a régió, melyben Ön tartózkodik), így biztosítva az Ön számára egy magasabb színvonalú, sokkal személyre szabottabb szolgáltatást. Szintén ezek a cookie-k azok, melyek megjegyzik az Ön betűméret, betűtípus beállításait, valamint az Ön által az oldal egyéb, személyre szabható részein tett változtatásokat. Az e cookie-k által gyűjtött információk anonimizáltak és nem alkalmasak arra, hogy az Ön böngészését nyomon kövessék bármely más weboldalon.

Célzott vagy reklámokhoz fűződő cookie-k – Ezek a cookie-k az Ön böngészési szokásiról gyűjtenek információt, azzal a céllal, hogy Önnel és érdeklődési körével összefüggő reklám tevékenységet folytathassanak. Ezeket a cookie-kat azért használják, hogy olyan hirdetéseket küldjenek az Ön számára, melyek a leginkább közel állnak Önhöz és érdeklődési köréhez. Ezek a cookie-k arra is jók, hogy limitálják azt, hogy Ön hányszor néz meg egy reklámot, mint ahogy egy adott reklám kampány hatékonyságának meghatározásában is az azt szervező segítségére lehetnek. Ezek általában a reklámozó által kerülnek elhelyezésre a weboldalon az azt üzemeltető engedélye alapján.

A böngésző cookie-k kezeléséhez szükséges beállításai

A legtöbb böngésző menütábláján szereplő Súgó menüpont segít abban, hogy hogyan védjük meg böngészőnket az új cookie-k elfogadásától, hogyan értesülhetünk arról, hogy új cookie-t fogadtunk, valamint, hogy hogyan tudjuk az összes cookie-t letiltani. Úgy is letilthatja vagy törölheti a böngésző „add-ons” funkciója által használt hasonló adatokat - így például a Flashcookie-kat -, hogy megváltoztatja az „add-ons” funkcióra vonatkozó beállításokat, vagy ellátogat az „add-ons” funkció létrehozójának oldalára. Mindemellett, mivel a cookie-k lehetővé teszik, hogy Ön a weboldal számos nélkülözhetetlen előnyét élvezze, javasoljuk, hogy hagyja azokat aktivált állapotban. Amennyiben Ön megakadályozza a cookie-k fogadását, vagy más módon visszautasítja azokat, akkor előfordulhat például, hogy Ön a továbbiakban nem fog tudni újabb tételeket hozzáadni a bevásárlókosarához, vagy nem fogja tudni azokat a termékeket megvásárolni vagy szolgáltatásokat igénybe venni, melyekhez a bejelentkezés és így a cookie-k használata nélkülözhetetlen előfeltétel. Amennyiben bekapcsolva hagyja a cookie-kat, ne felejtsen el kijelentkezni a befejezést követően, ha olyan számítógépet használ, mely más személyek számára is hozzáférhető.

A Kaláka Zenebolt által használt cookie-k:

Az oldalon a nélkülözhetetlen cookie-kon kívül Google Analytics ©-et használunk a látogatottsági adatok megállapítására (ez a látogatók városáról, böngészőjéről, operációs rendszeréről, internet szolgáltatójáról és monitor felbontásáról is gyűjt adatot), részletesen itt olvashatnak.

 

Elérhetőségünk

KALÁKA ZENEBOLT

1052 Budapest, Deák tér 4. 
tel: (1)-267-5331
e-mail: zenebolt@kalaka.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig 10:00 - 18:00

Kövessen minket